Lateks ležišča

 

Prodajni program - ORTOPEDIC program

ORTHOPEDIC program

Ležišča, ki čuvajo vaše zdravje

V podjetju Lighton d.o.o. smo ustvarili prodajni program izdelkov, ki je namenjen udobnemu in zdravemu spancu. Na tujih tržiščih iščemo priznane izdelke, ki so namenjeni predvsem zdravju in udobju, da se lahko spočijete kakor je res potrebno. Izdelki prodajnega programa ORTHOPEDIC so izdelki priznanega Evropskega proizvajalca Dormisano, ki je svetovno eden boljših proizvajalcev ležišč.

 

Pri nas bomo nudili samo najboljše izdelke

Kaj nudi program ORHOPEDIC

Program ORTHOPEDIC nudi ortopedska ležišča visoke kakovosti, ki so iz različnih materialov. Materiali se prilagodijo vašemu telesu med spanjem in tako vaše telo postavijo v pravilno lego. Telesu dajo občutek lahkosti in sproščenosti. Ležišča so sestavljena tako, da imajo kar do 7 različnih con težnosti v ležišču. Tako so vaši deli telesa pravilno postavljeni.

MATERIALI NA LEŽIŠČIH

Merino volna na AIRSOFT ležišču

Zunanja prevleka iz merimo volne pozimi greje, poleti hladi. Absorbira vlago do 1/3 svoje teže, in zadržuje telesno toploto zelo dolgo časa. Primeren je za preprečevanje revmatičnih obolenj, artroze, artritisa in podhladitve.

Aloe vera na SATURNO ležišču

Vlakna obdelana z aloe vero vsebujejo milion mikrokapsul z vsebino aloe vere in na ta način dobi tkanina zdravilen učinek. Na kožo deluje prijetno, jo gladi, uravnava vlažnost ter preprečuje vnetja.

Spominska pena ( sestava ležišč in vzglavnikov )

NASA ( agencija za ameriški vesoljski program ) je razvila tehnologijo memory, za oblažitev pritiskov, ki so jim bili izpostavljeni astronavti. Spominska pena se omehča pod vplivom telesne toplote in prilagodi telesni temperaturi. Omenjeni učinek telesu da občutek lahkosti. Spominska pena je izdelana tako, da deluje antibakterijsko in preprečuje zadrževanje plesni, pršic in drugih bakterij.

Naravni lateks ( sestava ležišč in vzglavnikov )

Oblike lateks ležišč so plod znanja strokivnjakov s področja ergonomije. Neglede na to kolikokrat na noč spremenite položaj telesa, se oblika lateksa ne spremeni. Križi in ramski del telesa sta usklajena in omogočata sproščanje energije, ket se rahlo ugrezata. To je zelo dobro, ker je ledveni del zelo dobro podprt, in omogoča ravno hrbtenico. Značilna struktura lateksa omogoča odtekanje vodnih hlapov, vzdržuje telo suho in preprečuje nastanek bakterij in plesni.

 


Pravilno podprto telo pri spanju

Pravilen položaj telesa pri nočnem počitku je pomemben za zdravje počutje in sprostitev.

Bolečine v hrbtenici ( deformacija hrbtenice )
Največji vzrok deformacije hrbtenice je nepravila lega telesa pri spanju. V postelji preživimo povprečno dobro tretjino našega časa, kar pomeni, da je primerno ležišče zelo pomembno za naše zdravje in počutje.

Glavobol
Napete vratne mišice v spanju na nepravilnem ležišču povzročajo bolečine zgornjih delov okončin. Ugotovljeno je, da je 80 % vseh posledica nepravilnega položaja glave v spanju.

Težave s kolki
Zaradi krčev v kolčnem delu vam lahko otečejo noge. To je posledica neenakomerne porazdelitve teže telesa.

Bolečine v gležnjih
Krčne žile lahko povzročijo otekanje nog, kar je tudi posledica neenakomerne porazdelitve teže telesa.

Revmatizem
Zaradi nepravilnega položaja v spanju so vaša ramena in hrbtne mišice prenapete. Posledica je bolečina mišic in živcev v zgornjem delu telesa.

Išias
Težave pri išiasu, ki se kažejo kot bolečina v predelu od zgornjega dela nog, preko meč do gležnjev, lahko trajajo mesec ali več. Pravilno ležišče te tegobe odpravlja oz. jih celo prepreči.

Preprečevanje vstopa pršic in bakterij

Ali ste vedeli, da ko spite na standardnem ležišču več kot 5 let, se v njem nabere odmrle kože in mikrobov za enega človeka.
ORTHOPEDIC LEŽIŠČA vsebujejo naravni lateks, ki je sestavljen iz miljon zračnih mehurčkov, kar pomeni, da ležišče diha. Omogoča kroženje zraka po ležišču in preprečuje zadrževanje vlage. Ker vlage v ležišču ni, se mikroorganizmi, pršice in bakterije ne morejo razvijati. S tem si ustvarite zdravo spalno klimo.

 

 

Spletna stran uporablja piškotke

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo.

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.- Informacije o piškotkih.